Országos Magyar Méhészeti Egyesület IX. Kongresszusa, A kiállítást érintő jelentkezési feltételek

2014.10.23 01:27

(Gödöllő, 2014. november 16.)

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület IX. Kongresszusán, kiállítási lehetőségre történő jelentkezés határideje: 2014. november 10. (hétfő 16.00), illetve a helyszín betelésének időpontja, melyet a honlapon feltüntetünk. A HATÁRIDŐ UTÁNI, illetve a HELYSZÍN BETELÉSE UTÁNI jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni!

A kiállításra történő jelentkezési szándékot, a Kiállítók a fakla.katalin@omme.hu,omme1984@enternet.hu e-mail címekre, valamint a 1094 Budapest, Viola u. 50 postacímre küldhetik.

A kiállításon történő részvétel feltétele a kitöltött és aláírt Megállapodás visszaküldése, valamint a helypénz megfizetése.

A helypénz 2.000 Ft/igényelt asztal, melyet a helyszínen, készpénzben kell az OMME kijelölt munkatársának megfizetni. Aki az igényelt terület helypénzét nem hajlandó vagy nem tudja megfizetni, annak a kiállítás lehetőségét nem áll módunkban biztosítani.

Az installáció ÉPÍTÉSÉNEK és BONTÁSÁNAK FELTÉTELEI:
Az installáció építésének időpontja: 2014. november 16. (vasárnap).
A kiállítók a helyszínt, de: 6.00-tól foglalhatják el, melyet du: 16.30-ig kötelesek elhagyni.
Az installáció a kiállítás zárását követően azonnal elbontandó és a Kiállítók kötelesek a helyszínt az eredeti állapotába visszaállítani.
Az építésnél és bontásnál ügyelni kell a Gödöllői Egyetemi terület állapotának megóvására.

A jelentkezés véglegesítése a Megállapodás aláírása, melyet az adatok egyeztetése, és a hely lefoglalása után két példányban továbbít az OMME központi iroda a kiállító részére. Az egyik példány marad a kiállítónál, melyet a kiállítás napján, kollegánknak regisztrációként fel kell mutatni, a másik példányt aláírás után postafordultával kérjük az OMME címére megküldeni.

Budapest, 2014. október 21.